Tanzania lanserer elektronisk Visa og oppholdstillatelse

Tanzania har nettopp lansert sin elektroniske visum- og oppholdstillatelse for utenlandske statsborgere som ønsker å besøke eller bo i Tanzania. Flyttingen er rettet mot å øke effektiviteten, øke investeringen og sikkerheten, samt inntektsinnsamling, forklarte regjeringen.

Tanzanias statsminister Kassim Majaliwa snakket under lanseringen: “Elektroniske visa og oppholdstillatelser er deler av arbeidet som regjeringen har gjort for å lette tilgangen til landet med sikte på å fremme investeringer, spesielt i industrien.” Han la til at den nye teknologi er også ment å øke sikkerheten i landet og øke regjeringens inntekter da alle tilknyttede avgifter vil bli betalt av søkere elektronisk via statens e-betalingssystem. E-innvandringstjenesten starter umiddelbart, noe som betyr at alle utlendinger som ønsker å besøke eller bosette seg i Tanzania, kan gjøre slike søknader online på https://eservices.immigration.go.tz/visa.

Tanzania Visa

Et visum er en tillatelse gitt til en utlending å komme inn og forbli i Den forente republikken Tanzania i en bestemt tidsperiode. Et visum utstedes til en besøkende som har til hensikt å gå inn i landet med det formål å besøke, turisme, fritid, ferie, forretning, helsebehandling, delta på konferanser eller andre relaterte aktiviteter anerkjent av lovene i landet. Tanzania gir Enkeltbilde Visa (Vanlig Visa), Flerinnsats Visa, Transitt Visa, og Business Visa.

Tanzania Residence Permit

Enhver utlending som har tenkt å oppholde seg i Tanzania for investering, virksomhet, ansettelse eller annen juridisk aktivitet, kan utstedes med oppholdstillatelse eller pass. Landet gir Residence Permit Class ‘A’, å engasjere seg i handel, næringsliv, yrke, landbruk, husdyrhold, prospektering av mineraler eller produksjon; Oppholdstillatelse klasse “B” for utlendinger som har fått spesifisert ansettelse i Tanzania og har fått utstedt arbeidstillatelse fra Arbeids- og ansettelsesdepartementet; og oppholdstillatelse klasse “C” for studenter, forskere, frivillige, personer som går med saker i rettssaker, personer som tidligere har vært bosatt og skal reise fra landet (dvs. likvidasjon) og personer som behandler sykehus på sykehus.
Pass kan utstedes til avhengig kone; barn; og nær slektninger. Mer der på Tanzanias Immigration Department nettsted:

http://www.immigration.go.tz/index.php/en/online-services

Loading

About Author

client-photo-1
Tranquil Blue

Comments

Leave a Reply